ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2021/ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ

0
82

Την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021 στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Παραρτήματος Ε.Ε.Φ.Ι.Ε Αλεξανδρούπολης μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom στο παρακάτω λινκ.

Με το πέρας της θα διενεργηθούν εκλογές , προκειμένου να αναδειχθεί το νέο Συμβούλιο Παραρτήματος για το έτος 2021-2022. Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να στείλουν τις υποψηφιότητές τους μέσω email στην διεύθυνση eefiealexandroupoli@gmail.com. Οι υποψηφιότητες θα πρέπει να αποσταλούν μέχρι τις 9 Αυγούστου και ώρα 23:59. Στο email θα πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο, το έτος σπουδών και το αξίωμα στο οποίο ο υποψήφιος θέλει να εκλεγεί, ενώ δυνατότητα υποψηφιότητας έχουν αποκλειστικά μέλη της Ε.Ε.Φ.Ι.Ε.

Οι εκλογές ανάδειξης του Συμβουλίου Παραρτήματος (ΣυΠ) θα πραγματοποιηθουν μέσω της εφαρμογής Election Runner. Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία, να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα έως 9/8, 23:59, ετσι ωστε να σταλει ατομικός κωδικός στo δηλωθέν email, μέσω του οποίου κάθε μέλος του Παραρτήματος θα έχει δικαίωμα ψήφου.

Εκ μέρους του απελθόντος Συμβουλίου Παραρτήματος

Link zoom Συμπλήρωση φόρμας