Ποιοί Είμαστε

by eefiecp, 28 Μαρτίου 2017

Το παράρτημα Αλεξανδρούπολης της Ε.Ε.Φ.Ι.Ε. διατηρεί και συνεχίζει το διαχρονικό όραμα της Ε.Ε.Φ.Ι.Ε, την προσφορά δηλαδή της δυνατότητας στους μελλοντικούς ιατρούς να προσεγγίσουν βιωματικά την Ιατρική,  να αποκτήσουν νέες εμπειρίες και να ενασχοληθούν με θέματα επιστημονικού, κοινωνικού και εκπαιδευτικού προσανατολισμού.

Ύστερα από την πρόσφατη επαναδραστηριοποίησή του, το παράρτημα έχει επανέλθει δυναμικά με δράσεις και workshops, που έτυχαν μαζικής αποδοχής τόσο από  Φοιτητές Ιατρικής του Δ.Π.Θ. όσο και από φοιτητές άλλων τμημάτων της πόλης. Με αυτό το επιτυχές αποτέλεσμα στοχεύει και ευελπιστεί να καθιερωθώσει και να μονιμοποιήσει την προσφορά του στην  φοιτητική κοινότητα της Αλεξανδρούπολης.

Μέχρι στιγμής ο αριθμός των μελών του παραρτήματος ξεπερνά τα 350 μέλη και τηρεί ανιούσα πορεία. Μεταξύ των δράσεων που έχουν πραγματοποιηθεί, ιδιαιτέρως ξεχώρισε το διαδραστικό σεμινάριό  ECS, που έχει σαν στόχο την ευαισθητοποίηση των φοιτητών για πολλές συχνές παθήσεις επέιγοντος χαρακτήρα αλλά και τη θεραπεία τους μέσα από έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο εκμάθησης.

Η ημερίδα έχει ήδη πραγματοποιθεί τρεις συνεχόμενες χρονιές δημιουργώντας  πρόσφορο έδαφος για την καθιέρωσή της ως θεσμό και ταυτόχρονα ανεβάζοντας τον πήχη για μελλοντικές επιτυχίες.