3ο CCIM

Χαιρετισμοί

Χαιρετισμός Οργανωτικής Επιτροπής

Το Παράρτημα Πατρών της Επιστημονικής Εταιρείας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας (Ε.Ε.Φ.Ι.Ε.) σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή και την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πατρών έχει τη χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσει για μία ακόμη χρονιά στο «3ο Κλινικό Σεμινάριο Παθολογίας για Φοιτητές και Απόφοιτους Ιατρικής» που θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου 2016 στο συνεδριακό χώρο της Αγοράς Αργύρη στην πόλη της Πάτρας.

Σκοπός του Σεμιναρίου αυτού είναι να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας και να αποσαφηνίσουμε απορίες που έχουν δημιουργηθεί πάνω σε βασικά ζητήματα της Παθολογίας κατά την άσκησή της σε κλινικό επίπεδο.

Το σεμινάριο θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους συμμετέχοντες και στόχος μας είναι να διανθίσουμε το επιστημονικό μας πρόγραμμα με κλινικά φροντιστήρια, στρογγυλές τράπεζες και διαλέξεις  με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων με μεγάλη κλινική εμπειρία και αξιοσημείωτο ερευνητικό έργο, προσφέροντας μια πρωτόγνωρη τριήμερη εκπαιδευτική εμπειρία σε φοιτητές Ιατρικής και άλλων σχολών Υγείας, καθώς και νέους Ιατρούς. Έπειτα από την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Σεμιναρίου στις 28-29 Σεπτεμβρίου 2014 αλλά και του 2ου στις 9-11 Οκτωβρίου 2015, φτάσαμε ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μας, ο οποίος δεν είναι άλλος από το να προσδώσουμε στην εκδήλωση αυτή το χαρακτήρα ετήσιου θεσμού, μετατρέποντας την πόλη της Πάτρας σε ένα σημείο συνάντησης διακεκριμένων επιστημόνων, φοιτητών και νέων ιατρών από όλη την Ελλάδα με την άμεση στήριξη και συνεργασία της ακαδημαϊκής και επιστημονικής κοινότητας.

Αρωγοί στην προσπάθεια μας είναι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι δάσκαλοι και καθηγητές μας με την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη τους στη διοργάνωση του Σεμιναρίου. Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά ελπίζοντας να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας έδειξαν. Επιπλέον, ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία και συγκεκριμένα την κυρία Ευαγγελία Σταματοπούλου και τον κύριο Γεώργιο Λάτσιο για την πολύτιμη συνεισφορά τους στο εγχείρημα μας. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του Παραρτήματος Πατρών, τα οποία με την όρεξη, το μεράκι και τις δημιουργικές τους ιδέες έχουν συμβάλει τα μέγιστα στη μέχρι τώρα πορεία του παραρτήματος. Σας καλωσορίζουμε, λοιπόν, στην όμορφη Πάτρα και στο «3ο Κλινικό Σεμινάριο Παθολογίας για Φοιτητές και Απόφοιτους Ιατρικής» και σας ευχόμαστε ένα όμορφο και εποικοδομητικό τριήμερο γεμάτο γνώσεις, πολύτιμες εμπειρίες και όμορφες αναμνήσεις.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

H Πρόεδρος του Σεμιναρίου : Φωτεινή Κοσμοπούλου

Οι Επίτιμοι Πρόεδροι του Σεμιναρίου : Θεόδωρος Μάραντος & Αλέξανδρος – Λεωνίδας Λιαράκος

 

Χαιρετισμός Επιστημονικής Επιτροπής

Αγαπημένες φοιτήτριες και αγαπημένοι φοιτητές μας,

Σας καλωσορίζω στο 3ο Κλινικό Σεμινάριο Παθολογίας για φοιτητές και απόφοιτους Ιατρικής, το οποίο διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μετά από την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου και 2ου Σεμιναρίου τα προηγούμενα χρόνια.

Έχουμε δουλέψει μαζί πολλές φορές αυτά τα τελευταία χρόνια, πραγματικά σας συγχαίρω για την πρωτοβουλία σας και για το συνεχές και αμείωτο ενδιαφέρον σας για τη γνώση και την έρευνα. Ο τρόπος που χειρίζεστε την εκπαίδευση σας θέτει γερές βάσεις για την μετέπειτα καριέρα σας με τελικό αντίκτυπο πάντα το καλό του ασθενούς.

Σας εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία και συνεχίστε την παράδοση. Είμαστε κοντά σας.

Η Πρύτανις : Βενετσάνα Κυριαζοπούλου, Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής, Καθηγήτρια Παθολογίας – Ενδοκρινολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών