Χαιρετισμοί

Χαιρετισμός Οργανωτικής Επιτροπής

Αγαπητοί συμφοιτητές,

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό σας καλωσορίζουμε στο 5ο Κλινικό Σεμινάριο Παθολογίας & Χειρουργικής (5th Clinical Course of Internal Medicine & Surgery – CCIMS) το οποίο θα διεξαχθεί στις 12-14 Απριλίου 2019 στους χώρους του Επιμελητηρίου Αχαΐας και του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Αυτή τη χρονιά, ο επετειακός χαρακτήρας του Σεμιναρίου, το οποίο πλέον αποτελεί έναν θεσμό για το Παράρτημα Πατρών της ΕΕΦΙΕ και το οποίο φέτος συμπληρώνει πέντε χρόνια επιτυχημένης διοργάνωσης, μας ώθησε σε καινοτομίες που στόχο έχουν τη βελτίωση και την ανανέωση των ήδη υπαρχόντων δομών αλλά και την επέκτασή τους με την προσθήκη νέων, πάντα με γνώμονα την προσαρμογή τους στο φοιτητικό επίπεδο, ώστε το Σεμινάριο να είναι εποικοδομητικό για όλους τους συμμετέχοντες.

Η σημαντικότερη καινοτομία στο 5ο CCIMS είναι η ενσωμάτωση του Τομέα της Χειρουργικής, δίνοντας στους συμμετέχοντες μια ολοκληρωμένη θέαση του φάσματος της Ιατρικής Επιστήμης. Παράλληλα, νέα sessions και διαδραστικά κλινικά περιστατικά δίνουν τη δυνατότητα για ενεργή συμμετοχή του κοινού στις δραστηριότητες του Σεμιναρίου. Ιδιαίτερο κεφάλαιο αποτελεί η δυνατότητα της συμμετοχής των φοιτητών ως ομιλητές σε Στρογγυλές Τράπεζες, δίνοντας το βήμα σε περισσότερους φοιτητές να παρουσιάσουν τις εργασίες τους στο πλαίσιο ενός αναγνωρισμένου Σεμιναρίου. Τέλος, στο Επιστημονικό Πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται πρωτότυπα Workshops στα οποία φέτος ακόμη περισσότεροι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με προσομοιώσεις της μελλοντικής τους κλινικής καθημερινότητας.

Στην επετειακή μας συνάντηση, θέτουμε τον πήχη πιο ψηλά και σας καλούμε να πλαισιώσετε με ενδιαφέρον και ενθουσιασμό το ανανεωμένο 5ο Κλινικό Σεμινάριο Παθολογίας & Χειρουργικής – CCIMS, και ευχόμαστε να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών σας.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής των φοιτητών, η οποία είναι το θεμέλιο που στηρίζουμε τις δράσεις του Παραρτήματός μας, σας περιμένουμε στην όμορφη Πάτρα, στο Επιμελητήριο Αχαΐας και στο Τμήμα Ιατρικής, στο 5ο CCIMS !

Με εκτίμηση,

Στέργιος Δημ. Νασίκας

Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής 5ου CCIMS

Παναγιώτης Χρ. Ευθυμίου

Γενικός Γραμματέας 5ου CCIMS