Στρογγυλές Τράπεζες Φοιτητών

Στο 5ο Κλινικό Σεμινάριο Παθολογίας & Χειρουργικής οι φοιτητές του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών συμμετέχουν ενεργά παρουσιάζοντας τις δικές τους εργασίες σε Κλινικές Στρογγυλές Τράπεζες υπό την επίβλεψη της Επιστημονικής Επιτροπής.

Στρογγυλές Τράπεζες
  1. Στρογγυλή Τράπεζα Λοιμωξιολογίας, Επιστημονικός Υπεύθυνος: Μαραγκός Μάρκος, Καθηγητής Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας Τμήματος Ιατρικής Πανεπιστημίου Πατρών, Διευθυντής Τμήματος Λοιμώξεων ΠΓΝΠ
  2. Στρογγυλή Τράπεζα Νευροχειρουργικής, Επιστημονικός Υπεύθυνος, Παναγιωτόπουλος Βασίλειος, Επίκουρος Καθηγητής Νευροχειρουργικής Τμήματος Ιατρικής Πανεπιστημίου Πατρών

Η κάθε στρογγυλή τράπεζα έχει διάρκεια 45 λεπτά και αποτελείται από έναν συντονιστή-καθηγητή και τέσσερις ομιλητές-φοιτητές του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, οι οποίοι θα κληθούν να αναπτύξουν θέματα Ιατρικής φύσεως τα οποία υπάγονται στην ίδια θεματολογία.

Η επιλογή των 4 φοιτητών, οι οποίοι θα απαρτίζουν την κάθε Στρογγυλή Τράπεζα, θα πραγματοποιηθεί με βάση τη Σειρά Προτίμησης των τραπεζών στη Δήλωση Συμμετοχής αλλά και τα παρακάτω Κριτήρια.

Κριτήρια Στρογγυλών Τραπεζών
  1. Η 1η θέση ομιλητή θα δοθεί σε φοιτητή 6ου έτους. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει δήλωση εκτοετή, η θέση θα δοθεί σε φοιτητή 5ου έτους κ.ο.κ.
  2. Η 2η θέση ομιλητή θα δοθεί σε φοιτητή 5ου ή 6ου έτους με ίδια προτεραιότητα.
  3. Οι 3η και 4η θέσεις ομιλητών θα δοθούν σε φοιτητές 4ου, 5ου, 6ου έτους με ίδια προτεραιότητα.
  4. Στις Στρογγυλές Τράπεζες δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής φοιτητές 1ου, 2ου και 3ου έτους σπουδών.
  5. Σε περίπτωση περισσότερων του 1 συμμετεχόντων με βάση τα παραπάνω κριτήρια θα πραγματοποιηθεί κλήρωση μεταξύ των επιλαχόντων με το λογισμικό της ιστοσελίδας random.org.

Κριτήριο on/off : Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΜΟΝΟ όσοι ΔΕΝ έχουν επιλεχθεί σε κάποια Στρογγυλή Τράπεζα στο πλαίσιο του 25ου Επιστημονικού Συνεδρίου Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας – ΕΣΦΙΕ το οποίο θα πραγματοποιηθεί 10-12 Μαΐου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Κριτήριο on/off : Δικαίωμα υποβολής Δήλωσης Συμμετοχής έχουν ΜΟΝΟ τα Μέλη της ΕΕΦΙΕ του Παραρτήματος Πατρών. Στη φόρμα συμμετοχής υπάρχει ειδικό πλαίσιο συμπλήρωσης του Ατομικού Κωδικού Μέλους ο οποίος βρίσκεται στην Απόδειξη Εγγραφής ή στην Κάρτα Μέλους των Μελών του Παραρτήματος Πατρών. Ο Κωδικός Μέλους είναι προσωπικός και δε μεταβιβάζεται, ενώ κάθε αίτηση με Κωδικό που δεν αντιστοιχεί στο άτομο που δήλωσε ΔΕΝ θα λαμβάνεται υπόψη στην τελική επιλογή των συμμετεχόντων.

Σε περίπτωση απώλειας αυτών των εγγράφων, για την ανάκτηση του Ατομικού Κωδικού Μέλους μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε στο mail μας patras@eefie.org είτε στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook


Προθεσμία Δηλώσεων Συμμετοχής : Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 | 20:00


Τα αποτελέσματα της κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου στις 13:30 είναι :