Μεταφορά για το 25ο ΕΣΦΙΕ | Παράρτημα Πατρών

Μεταφορά για το 25ο ΕΣΦΙΕ | Παράρτημα Πατρών

by ΕΕΦΙΕ Παράρτημα Πατρών, 17 Φεβρουαρίου 2019

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του 25ου Επιστημονικού Συνεδρίου Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας – ΕΣΦΙΕ στις 10-12 Μαΐου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, για τη διευκόλυνση της μεταφοράς των φοιτητών του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών πρόκειται να μισθωθεί λεωφορείο εκ μέρους του Παραρτήματος Πατρών της ΕΕΦΙΕ.

Ημέρα & Ώρα Αναχώρησης : Πέμπτη 9 Μαΐου 2019 στις 16:00

Ημέρα και Ώρα Επιστροφής : Κυριακή 12 Μαΐου 2019 στις 19:00

Το κόστος για τη συνολική μεταφορά των ενδιαφερομένων θα ανέρχεται στα 50 ευρώ/άτομο με μικρές διακυμάνσεις ανάλογα με την πληρότητα των λεωφορείων. Το κόστος της μεταφοράς επιβαρύνεται πλήρως ο κάθε ενδιαφερόμενος.

Η παραπάνω προσφορά αφορά τη μεταφορά προς και από τη Θεσσαλονίκη. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να πραγματοποιήσουν και να εξοφλήσουν και τις δύο διαδρομές. Δηλώσεις με μονές διαδρομές ΔΕ θα γίνονται δεκτές.

Τονίζεται ότι για τη συμπλήρωση των λεωφορείων θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας με βάση τον χρόνο που δήλωσαν συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι στη δήλωση ενδιαφέροντος. Σε περίπτωση που ο συνολικός αριθμός των ενδιαφερομένων δεν επαρκεί για τη συμπλήρωση επιπλέον λεωφορείου θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση.

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να συμπληρώσουν τη δήλωση ενδιαφέροντος μέχρι και την Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019. Στη συνέχεια μετά την απάντηση στο e-mail επιβεβαίωσης, και την ενημέρωση για το τελικό ποσό, πρέπει να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες μέχρι και την Δευτέρα 8 Απριλίου 2019 στο γραφείο του Παραρτήματος Πατρών της ΕΕΦΙΕ στον πρώτο όροφο του κτιρίου των Προκλινικών Λειτουργιών κατά τις ώρες γραφείου που θα ανακοινωθούν.