Πρακτικές Δεξιότητες στην Κλινική Πράξη

Πρακτικές Δεξιότητες στην Κλινική Πράξη

by ΕΕΦΙΕ Παράρτημα Πατρών, 1 Μαΐου 2018

Αγαπητοί συμφοιτητές,

Το Παράρτημα Πατρών της Επιστημονικής Εταιρείας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας σας προσκαλεί στο Workshop «Πρακτικές Δεξιότητες στην Κλινική Πράξη», το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 και ώρα 09.00-13.00 στο Νέο Κτίριο Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με το Τμήμα Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Στο Workshop οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευθούν υπό την καθοδήγηση καθηγητών του Τμήματος Νοσηλευτικής σε 3 βασικές πρακτικές δεξιότητες: τοποθέτηση φλεβοκαθετήρα, ουροκαθετήρα και ρινογαστρικού καθετήρα, ενώ θα προηγηθεί και θεωρητικό κομμάτι. Το Workshop θα πραγματοποιηθεί σε 3 ομάδες των 15 ατόμων (45 συμμετέχοντες συνολικά) που θα πραγματοποιήσουν εναλλάξ και τα 3 κομμάτια.

Επιστημονικός Υπεύθυνος του Workshop είναι ο κ. Μπακάλης Νικόλαος, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει μετά από κλήρωση.

Τονίζεται πως για δηλώσετε συμμετοχή στο Workshop απαιτείται η εγγραφή σας στην ΕΕΦΙΕ και η υποβολή του ατομικού κωδικού μέλους (με τη μορφή PAT***** που έχετε λάβει κατά την εγγραφή σας) στη φόρμα δήλωσης συμμετοχής (σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε τον κωδικό μπορείτε να επικοινωνήσετε με κάποιο μέλος του Συμβουλίου ή μέσω της σελίδας μας στο facebook: Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας-Παράρτημα Πατρών και του e-mail μας eefie.patra@gmail.com).

 

Προθεσμία υποβολής δηλώσεων: Τρίτη 8 Μαΐου 2018

 

Περιμένουμε με χαρά τις αιτήσεις σας!

 

Φόρμα Συμμετοχής

Αποτελέσματα Αξιολόγησης