Στρογγυλές Τράπεζες | 25ο ΕΣΦΙΕ | Παράρτημα Πατρών

Στρογγυλές Τράπεζες | 25ο ΕΣΦΙΕ | Παράρτημα Πατρών

by ΕΕΦΙΕ Παράρτημα Πατρών, 7 Οκτωβρίου 2018

Αγαπητοί Συμφοιτητές,

Στo πλαίσιo του 25ου Επιστημονικού Συνεδρίου Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας, το οποίο θα διεξαχθεί στις 10-12 Μαΐου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, το Παράρτημα Πατρών της ΕΕΦΙΕ εξασφάλισε 18 Στρογγυλές Τράπεζες για τη συμμετοχή 90 ομιλητών – φοιτητών Ιατρικής από το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Οι Στρογγυλές Τράπεζες έχουν κατανεμηθεί ως εξής : 6 Προκλινικές Τράπεζες στα Ελληνικά, 11 Κλινικές Τράπεζες στα Ελληνικά και 1 Στρογγυλή Τράπεζα στα Αγγλικά οι τίτλοι των οποίων ανακοινώθηκαν την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018 στην ιστοσελίδα μας και στους επίσημους λογαριασμούς του Παραρτήματος Πατρών στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Κάθε Στρογγυλή Τράπεζα αποτελείται από 5 ομιλητές οι οποίοι είναι φοιτητές Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών και έναν συντονιστή Καθηγητή του Τμήματος.

Η επιλογή των 5 φοιτητών, οι οποίοι θα απαρτίζουν την κάθε Στρογγυλή Τράπεζα, θα πραγματοποιηθεί με βάση τη Σειρά Προτίμησης των τραπεζών στη Δήλωση Συμμετοχής των φοιτητών αλλά και τα παρακάτω Κριτήρια τα οποία θα τηρηθούν για όλες τις Στρογγυλές Τράπεζες του Παραρτήματος μας.

Κριτήριο on/off  για όλες τις Στρογγυλές Τράπεζες : Δικαίωμα υποβολής Δήλωσης Συμμετοχής έχουν ΜΟΝΟ τα Μέλη της ΕΕΦΙΕ του Παραρτήματος Πατρών. Στη φόρμα συμμετοχής υπάρχει ειδικό πλαίσιο συμπλήρωσης του Ατομικού Κωδικού Μέλους ο οποίος βρίσκεται στην Απόδειξη Εγγραφής ή στην Κάρτα Μέλους των Μελών του Παραρτήματος Πατρών. Ο Κωδικός Μέλους είναι προσωπικός και δε μεταβιβάζεται, ενώ κάθε αίτηση με Κωδικό που δεν αντιστοιχεί στο άτομο που δήλωσε ΔΕΝ θα λαμβάνεται υπόψη στην τελική επιλογή των συμμετεχόντων.

Σε περίπτωση απώλειας αυτών των εγγράφων, για την ανάκτηση του Ατομικού Κωδικού Μέλους μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε στο mail μας patras@eefie.org είτε στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook

 

Κριτήρια Προκλινικών Τραπεζών Κριτήρια Κλινικών Τραπεζών
  1. Η 1η και η 2η θέση ομιλητών θα δοθούν σε φοιτητές 2ου ή 3ου έτους με ίδια προτεραιότητα.
  2. Οι 3η, 4η και 5η θέσεις ομιλητών θα δοθούν σε φοιτητές ανεξαρτήτου έτους σπουδών με ίδια προτειραιότητα.
  3. Σε περίπτωση περισσότερων του 1 επιλαχόντων με βάση τα παραπάνω κριτήρια θα πραγματοποιηθεί κλήρωση μεταξύ των επιλαχόντων με το λογισμικό της ιστοσελίδας random.org.

 

 

 

 

  1. Η 1η θέση ομιλητή θα δοθεί σε φοιτητή 6ου έτους. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει δήλωση εκτοετή, η θέση θα δοθεί σε φοιτητή 5ου έτους κ.ο.κ.
  2. Η 2η θέση ομιλητή θα δοθεί σε φοιτητή 5ου ή 6ου έτους με ίδια προτεραιότητα.
  3. Οι 3η, 4η και 5η θέσεις ομιλητών θα δοθούν σε φοιτητές 3ου, 4ου, 5ου, 6ου έτους με ίδια προτεραιότητα.
  4. Στις Κλινικές Τράπεζες δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής φοιτητές 1ου και 2ου έτους σπουδών.
  5. Για την Αγγλική Κλινική Τράπεζα δεν θεσπίζεται κάποιο ιδιαίτερο κριτήριο.
  6. Σε περίπτωση περισσότερων του 1 επιλαχόντων με βάση τα παραπάνω κριτήρια θα πραγματοποιηθεί κλήρωση μεταξύ των επιλαχόντων με το λογισμικό της ιστοσελίδας random.org.

 

Η περίοδος υποβολής Δηλώσεων Συμμετοχής αρχίζει τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018 και θα διαρκέσει για 5 ημέρες μέχρι και την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 στις 23:59. Σε συνέχεια με νέα ανακοίνωση θα οριστεί ο τόπος και ο χρόνος της επιλογής των φοιτητών που θα απαρτίζουν τις Στρογγυλές Τράπεζες του 25ου ΕΣΦΙΕ εκ μέρους του Παραρτήματος Πατρών. Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν με e-mail μετά τη διαδικασία επιλογής.

Μετά την επιλογή τους και την επικύρωση της συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες οφείλουν να πραγματοποιήσουν την Εγγραφή τους στο 25ο ΕΣΦΙΕ σε σύντομο χρονικό διάστημα το οποίο θα αναγράφεται στο e-mail αποδοχής τους.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας και να λάβετε τον Ατομικό Κωδικό Μέλους σας, ώστε να έχετε δικαίωμα συμμετοχής στη Δήλωση Συμμετοχής για τις Στρογγυλές Τράπεζες του 25ου ΕΣΦΙΕ, στο γραφείο μας στον 1ο όροφο του Κτιρίου των Προκλινικών Λειτουργιών καθε Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή και ώρες 14:00-15:00. Ενημερωθείτε από τη σελίδα μας στο Facebook για έκτατες ώρες που το γραφείο μας θα είναι ανοιχτό μέχρι και τη λήξη της προθεσμίας Υποβολής Δηλώσεων.

 


Δήλωση Συμμετοχής

Δείτε στο σύνδεσμο που ακολουθεί τις στρογγυλές τράπεζες που έχει εξασφαλίσει το Παράρτημα Πατρών για τη Συμμετοχή στο 25ο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας :

Στρογγυλές Τράπεζες

 

Στο παρακάτω σύνδεσμο δηλώνετε συμμετοχή στις στρογγυλές τράπεζες του Παραρτήματος Πατρών :

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε τα αποτελέσματα για τους συμμετέχοντες των Στρογγυλών Τραπεζών :

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


 

Για περισσότερες πληροφορίες για το 25ο ΕΣΦΙΕ & 13ο Διεθνές Forum μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου κάνοντας κλικ εδώ.

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνείστε μαζί μας στο e-mail: patras@eefie.org και στη σελίδα μας στο Facebook.

 

Εκ μέρους του Παραρτήματος Πατρών της ΕΕΦΙΕ