ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ | 26Ο ΕΣΦΙΕ | ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΤΡΩΝ

ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ | 26Ο ΕΣΦΙΕ | ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΤΡΩΝ

by ΕΕΦΙΕ Παράρτημα Πατρών, 27 Οκτωβρίου 2019

Αγαπητοί Συμφοιτητές,

Στo πλαίσιο του 26ου Επιστημονικού Συνεδρίου Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας, το οποίο θα διεξαχθεί στις 15-17 Μαΐου 2020 στο Συνεδριακό και Πολιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, το Παράρτημα Πατρών της ΕΕΦΙΕ εξασφάλισε 26 Στρογγυλές Τράπεζες για τη συμμετοχή 130 ομιλητών – φοιτητών Ιατρικής από το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Οι Στρογγυλές Τράπεζες έχουν κατανεμηθεί ως εξής : 5 Προκλινικές Στρογγυλές Τράπεζες στα Ελληνικά, 19 Κλινικές Στρογγυλές Τράπεζες στα Ελληνικά και 2 Στρογγυλές Τράπεζες στα Αγγλικά. Κάθε Στρογγυλή Τράπεζα αποτελείται από 5 ομιλητές οι οποίοι είναι φοιτητές Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών και έναν συντονιστή Καθηγητή του Τμήματος.

Η επιλογή των 5 φοιτητών, οι οποίοι θα απαρτίζουν την κάθε Στρογγυλή Τράπεζα, θα πραγματοποιηθεί με βάση τη Σειρά Προτίμησης των τραπεζών στη Δήλωση Συμμετοχής των φοιτητών αλλά και τα παρακάτω Κριτήρια τα οποία θα τηρηθούν για όλες τις Στρογγυλές Τράπεζες του Παραρτήματος μας.

Κριτήριο on/off  για όλες τις Στρογγυλές Τράπεζες : Δικαίωμα υποβολής Δήλωσης Συμμετοχής έχουν ΜΟΝΟ τα Μέλη της ΕΕΦΙΕ του Παραρτήματος Πατρών. Στη φόρμα συμμετοχής υπάρχει ειδικό πλαίσιο συμπλήρωσης του Ατομικού Κωδικού Μέλους ο οποίος βρίσκεται στην Απόδειξη Εγγραφής ή στην Κάρτα Μέλους των Μελών του Παραρτήματος Πατρών. Ο Κωδικός Μέλους είναι προσωπικός και δε μεταβιβάζεται, ενώ κάθε αίτηση με Κωδικό που δεν αντιστοιχεί στο άτομο που δήλωσε ΔΕΝ θα λαμβάνεται υπόψη στην τελική επιλογή των συμμετεχόντων.

Σε περίπτωση απώλειας αυτών των εγγράφων, για την ανάκτηση του Ατομικού Κωδικού Μέλους μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε στο mail μας patras@eefie.org είτε στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook

Η περίοδος υποβολής Δηλώσεων Συμμετοχής αρχίζει την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019 και θα διαρκέσει για 15 ημέρες μέχρι και την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 στις 23:59. Σε συνέχεια με νέα ανακοίνωση θα οριστεί ο τόπος και ο χρόνος της επιλογής των φοιτητών που θα απαρτίζουν τις Στρογγυλές Τράπεζες του 26ου ΕΣΦΙΕ εκ μέρους του Παραρτήματος Πατρών. Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν με e-mail μετά τη διαδικασία επιλογής.

Κριτήρια Προκλινικών Τραπεζών Κριτήρια Κλινικών Τραπεζών
1) Η 1η και η 2η θέση ομιλητών θα δοθούν σε φοιτητές 2ου ή 3ου έτους με ίδια προτεραιότητα.

2) Οι 3η, 4η και 5η θέσεις ομιλητών θα δοθούν σε φοιτητές ανεξαρτήτου έτους σπουδών με ίδια προτεραιότητα.

3) Σε περίπτωση περισσότερων του 1 επιλαχόντων με βάση τα παραπάνω κριτήρια θα πραγματοποιηθεί κλήρωση μεταξύ των επιλαχόντων με το λογισμικό της ιστοσελίδας random.org.        
1) Η 1η θέση ομιλητή θα δοθεί σε φοιτητή 6ου έτους. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει δήλωση εκτοετή, η θέση θα δοθεί σε φοιτητή 5ου έτους κ.ο.κ.

2) Η 2η θέση ομιλητή θα δοθεί σε φοιτητή 5ου ή 6ου έτους με ίδια προτεραιότητα.

3) Οι 3η, 4η και 5η θέσεις ομιλητών θα δοθούν σε φοιτητές 3ου, 4ου, 5ου, 6ου έτους με ίδια προτεραιότητα.

4) Στις Κλινικές Τράπεζες δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής φοιτητές 1ου και 2ου έτους σπουδών.

5) Για της Αγγλικες Κλινικές Τράπεζες δε θεσπίζεται κάποιο ιδιαίτερο κριτήριο.

6) Σε περίπτωση περισσότερων του 1 επιλαχόντων με βάση τα παραπάνω κριτήρια θα πραγματοποιηθεί κλήρωση μεταξύ των επιλαχόντων με το λογισμικό της ιστοσελίδας random.org.

Μετά την επιλογή τους και την επικύρωση της συμμετοχή τους, κάθε ομιλητής οφείλει να πραγματοποιήσει την Εγγραφή του στο 26ο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας – ΕΣΦΙΕ μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2019 ώστε να κατοχυρώσει τη θέση του και να συμπεριληφθεί στο Επιστημονικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου ως ομιλητής. Μετά το πέρας αυτής της ημερομηνίας η θέση του ομιλητή παραμένει αμφίβολη και η Οργανωτική Επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε αντικατάσταση του.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας και να λάβετε τον Ατομικό Κωδικό Μέλους σας, ώστε να έχετε δικαίωμα συμμετοχής στη Δήλωση Συμμετοχής για τις Στρογγυλές Τράπεζες του 26ου ΕΣΦΙΕ, στο γραφείο μας στον 1ο όροφο του Κτιρίου των Προκλινικών Λειτουργιών κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή και ώρες 14:00-15:00. Ενημερωθείτε από τη σελίδα μας στο Facebook για έκτατες ώρες που το γραφείο μας θα είναι ανοιχτό μέχρι και τη λήξη της προθεσμίας Υποβολής Δηλώσεων.


Δήλωση Συμμετοχής

Δείτε στο σύνδεσμο που ακολουθεί τις στρογγυλές τράπεζες που έχει εξασφαλίσει το Παράρτημα Πατρών για τη Συμμετοχή στο 26ο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας:

Στο σύνδεσμο παρακάτω, διαβάστε με προσοχή τους όρους και προϋποθέσεις και βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις Στρογγυλές Τράπεζες:


Στον παρακάτω σύνδεσμο δηλώνετε συμμετοχή στις στρογγυλές τράπεζες του Παραρτήματος Πατρών :


Για περισσότερες πληροφορίες για το 26ο ΕΣΦΙΕ & 14ο Διεθνές Forum μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου κάνοντας κλικ εδώ.

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: patras@eefie.org και στη σελίδα μας στο Facebook.

Εκ μέρους του Παραρτήματος Πατρών της ΕΕΦΙΕ