Το Μέλλον μου είναι ΕΔΩ !

Το Μέλλον μου είναι ΕΔΩ !

by ΕΕΦΙΕ Παράρτημα Πατρών, 19 Φεβρουαρίου 2019

Αγαπητοί Συμφοιτητές,

Το Παράρτημα Πατρών της Επιστημονικής Εταιρείας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας – ΕΕΦΙΕ σας προσκαλεί στην ημερίδα με θέμα “Το Μέλλον μου είναι ΕΔΩ : Δυνατότητες του Νέου Ιατρού στην Ελλάδα” η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019 στις 16:00 στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Στόχος της ημερίδας είναι να ενημερωθούμε για την ελληνική πραγματικότητα που ισχύει για έναν απόφοιτο ο οποίος ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει το επόμενο βήμα στην εκπαίδευση του.

Μέσα από τις βιωματικές ομιλίες των Καθηγητών μας θα παρουσιαστούν αφενός τα βήματα που μπορεί να ακολουθήσει ένας φοιτητής ώστε να συνεχίσει την επαγγελματική και επιστημονική του ανέλιξη, ενώ αφετέρου θα γίνει μια έντονη αναφορά στα εκπαιδευτικά κέντρα της Ελλάδας τα οποία σε πολλές περιπτώσεις ανταγωνίζονται επάξια ή υπερισχύουν των αντίστοιχων κέντρων του εξωτερικού.

Οι ομιλητές απαντάνε στις ερωτήσεις σου !

Η πρωτοτυπία αυτής της ημερίδας είναι η ενεργή συμμετοχή των φοιτητών ώστε να είναι αυτοί που θα διατυπώσουν τις ερωτήσεις τους σχετικά με τις απορίες που έχουν για το μέλλον της εκπαίδευσης τους στην Ελλάδα.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και δείτε τις ερωτήσεις σας να προβάλλονται και να απαντιούνται κατά τη διάρκεια της ημερίδας μας :

Σας περιμένουμε !