Εθελοντική Αιμοδοσία – Ενημέρωση για τη Δωρεά Μυελού των Οστών

by ΕΕΦΙΕ | Παράρτημα Λάρισας, 12 Μαΐου 2018

Αγαπητά μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας,

Η Παγκόσμια Μέρα Εθελοντή Αιμοδότη (14/06) πλησιάζει και η ΕΕΦΙΕ Λάρισας την τιμά με εθελοντική αιμοδοσία στoυς χώρους της Σχολής μας, για να μας υπενθυμίσει το μεγαλείο τού να προσφέρεις ζωή με κάτι τόσο απλό όσο μερικές μονάδες από το αίμα σου. Επειδή, όμως, η προσφορά μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους μαζί με την αιμοδοσία θα πραγματοποιείται και ενημέρωση για τη δωρεά μυελού των οστών με την υποστήριξη του Σωματείου Μ.ΟΡ.Α.Σ και όποιος επιθυμεί μπορεί να εγγραφεί στη Δεξαμενή Εθελοντών Δοτών!
Ταυτόχρονα με την αιμοδοσία και την ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί σύντομη ενημερωτική ομιλία από τον Αναπληρωτή Καθηγητή Αιματολογίας, κ. Βασιλόπουλο στην αίθουσα 3 (2ος όροφος) της Ιατρικής Σχολής στην οποία είναι ευπρόσδεκτοι όλοι όσοι θέλουν να μάθουν περισσότερα πράγματα γι αυτές τις πράξεις προσφοράς!
Σύντομα στην εκδήλωσή μας θα ακολουθήσουν και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ποιος μπορεί να δώσει αίμα και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ).

Με το σύνθημα “Be the match, Be the hero”, λοιπόν, σας περιμένουμε όλους στις 24/05 και ώρα 9.00-14.00 στον προαύλιο χώρο και στο ισόγειο της Ιατρικής Σχολής.

Εκ μέρους του Συμβουλίου του Παραρτήματος 

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*