Ιατρική Ειδικότητα στο εξωτερικό

by ΕΕΦΙΕ | Παράρτημα Λάρισας, 7 Δεκεμβρίου 2017

Αγαπητά μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας,

Το Παράρτημα Λάρισας της Επιστημονικής Εταιρείας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας (ΕΕΦΙΕ) διοργανώνει ημερίδα με τίτλο: “Ιατρική Ειδικότητα στο Eξωτερικό step by step!”. Γνωρίζουμε ότι η επιλογή νοσοκομείου για την απόκτηση ειδικότητας είναι μία ιδιαίτερα αγχωτική και άγνωστη για ορισμένους διαδικασία, πόσο μάλλον όταν υπάρχει το ενδεχόμενο αυτή να είναι στο εξωτερικό! Αποφασίσαμε, λοιπόν, να κάνουμε τη διαδικασία λίγο πιο εύκολη για τους νέους γιατρούς, φέρνοντάς τους σε επαφή με όλα τα απαραίτητα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει κανείς για απόκτηση ειδικότητας σε μία από τις κυριότερες χώρες που επιλέγουν οι Έλληνες γιατροί.

Στην προσπάθεια αυτή πολύτιμος συνεργάτης είναι η Grecruitment, ιδιωτική εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η οποία θα μας παρουσιάσει την Ιατρική Ειδικότητα σε Γερμανία, Ελβετία, Αυστρία step by step! Επιπλέον, ο κ. Ζαχαρούλης, καθηγητής Γενικής Χειρουργικής ΠΘ, θα μας μιλήσει για τη δική του εμπειρία στην Αμερική, αναλύοντας ταυτόχρονα και τις απαραίτητες διαδικασίες που αφορούν το USMLE, ενώ το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με την εισήγηση του κ. Πασχάλη, ειδικευόμενου Νευροχειρουργικής ΠΓΝΛ, σχετικά με τη δική του πορεία ως ειδικευόμενος στη χώρα μας. Ευελπιστούμε η ημερίδα μας να είναι χρήσιμη στους προπτυχιακούς φοιτητές, αλλά και σε όσους νέους γιατρούς ενδιαφέρονται για Ιατρική Ειδικότητα στο Εξωτερικό. Σας περιμένουμε όλους, την Πέμπτη 14/12/2017 στο αμφιθέατρο Ιπποκράτης της Ιατρικής Σχολής Λάρισας!

Εκ μέρους του Συμβουλίου του Παραρτήματος 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Φωτογραφιες

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*