spot_img

Αγαπητοί Συμφοιτητές,

Το Παράρτημα Πατρών της Επιστημονικής Εταιρείας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας σας προσκαλεί στο Workshop Προσομοίωσης Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Μαρτίου, Τρίτη 4 Απριλίου, Πέμπτη 6 Απριλίου και Παρασκευή 7 Απριλίου στις 14:00 – 16:00 στην Αίθουσα Προσομοίωσης Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής στο Κτίριο Κλινικών Λειτουργιών του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με την Ουρολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.


Πως θα εκπαιδευτούμε ?

Το Workshop περιλαμβάνει δύο μέρη: το θεωρητικό και το πρακτικό. Στο πρώτο, οι εκπαιδευόμενοι θα έρθουν σε επαφή με τις βασικές ιδέες της λαπαροσκοπικής χειρουργικής, τις εφαρμογές της και τους λόγους που υπερτερεί σε σχέση με τη κλασσική χειρουργική ενώ θα έχουν την ευκαιρία να λύσουν και οποιαδήποτε απορία έχουν σχετικά με αυτή. Στο πρακτικό κομμάτι, οι εκπαιδευόμενοι θα εκπαιδευτούν σε ένα λαπαροσκοπικό κουτί προσομοίωσης πάνω σε τρεις διεθνώς αναγνωρισμένες δοκιμασίες που χρησιμοποιούνται για την πιστοποίηση της κατάρτισης, όσον αφορά τη λαπαροσκοπική χειρουργική. Στο τέλος, θα ακολουθήσει συζήτηση όπου θα γίνει ανάλυση των πεπραγμένων ενώ θα γίνει και η αξιολόγηση του προγράμματος από εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους.


Πως μπορώ να συμμετάσχω ?

Δικαίωμα υποβολής Δήλωσης Συμμετοχής έχουν ΜΟΝΟ τα Μέλη της ΕΕΦΙΕ του Παραρτήματος Πατρών. Στη φόρμα συμμετοχής υπάρχει ειδικό πλαίσιο συμπλήρωσης του Ατομικού Κωδικού Μέλους ο οποίος βρίσκεται στην Απόδειξη Εγγραφής ή στην Κάρτα Μέλους των Μελών του Παραρτήματος Πατρών. Ο Κωδικός Μέλους είναι προσωπικός και δε μεταβιβάζεται, ενώ κάθε αίτηση με Κωδικό που δεν αντιστοιχεί στο άτομο που δήλωσε ΔΕΝ θα λαμβάνεται υπόψη στην τελική επιλογή των συμμετεχόντων.

Σε περίπτωση απώλειας αυτών των εγγράφων, για την ανάκτηση του Ατομικού Κωδικού Μέλους μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε στο email μας eefie.patra@gmail.com είτε στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας και να λάβετε τον Ατομικό Κωδικό Μέλους σας, ώστε να έχετε δικαίωμα συμμετοχής στη Δήλωση Συμμετοχής για το Workshop, στο γραφείο μας στον 1ο όροφο του Κτιρίου των Προκλινικών Λειτουργιών κάθε Τρίτη και Πέμπτη και ώρες 13:30-14:30.


Πως θα επιλεγώ :

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι φοιτητές άνω του 4ου έτους σπουδών. Ο αριθμός των συμμετεχόντων ανέρχεται στους 6 για το κάθε part.

Τονίζεται πως οι φοιτητές έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο σε ένα εκ των πέντε Workshop.

Στους συμμετέχοντες θα αποσταλεί άμεσα το email αποδοχής με συγκεκριμένη διορία για την επιβεβαίωση της συμμετοχής τους. Σε περίπτωση που αυτή η διορία παρέλθει και δεν υπάρξει επιβεβαίωση ο συμμετέχοντας χάνει αυτομάτως τη θέση.

Προθεσμία Υποβολής Δηλώσεων Συμμετοχής : Τρίτη 28 Μαρτίου 2023 | 14:30

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνείστε μαζί μας στο email: eefie.patra@gmail.com και στη σελίδα μας στο Facebook.

Εκ μέρους του Παραρτήματος Πατρών της ΕΕΦΙΕ

spot_img

Must Read

Related Articles